Petro-Canada története

A több mint 30 éves múltra visszatekintő kutatás-fejlesztés által Petro-Canada Lubricants a világ legtisztább alapolajait készíti - 99.9% tisztaságú alapolajakat. A világ egyik legnagyobb finomítója, mely Mississauga-ban (Ontario, Kanada) üzemel, mely éves kapacitása meg haladja az 1 milliárd litert. Több mint 350 prémium minőségű kenőanyaga, speciális folyadékai és zsírjai alkalmazása révén az Ön berendezései nagyobb teljesítményt, problémamentes és költségtakarékos üzemelést érnek el.

A Petro-Canada hisz abban, hogy egyetlen munka sem jelent értéket, ha azt nem lehet biztonságosan végezni.

A biztonság az első számú prioritás számukra.

A termékekről szóló tájékoztató adatokat 4 kulcsterület alapján adják meg: pénzügyi és üzemelési teljesítmény, alkalmazotti kapcsolatok, egészség és biztonság, valamint környezetvédelmi teljesítmény.
 
Vezető finomító és kenőanyagok gyártója
 
Mint HollyFrontier ™ cégcsoporton belül, a Petro-Canada Lubricants alapvető szerepet játszik a HollyFrontier növekedési stratégiájában és működési modelljében.
 
A texasi Dallasban található HollyFrontier független kőolajfinomító, napi 457 000 hordó nyersolaj-feldolgozó kapacitással, és Észak-Amerika negyedik legnagyobb alapolaj-előállítója, napi 34 000 hordó kapacitással, mely az észak-amerikai termelés kb. 10% -át teszi ki.
 
A kanadai Mississauga-ban (Ont.) lévő világszínvonalú kenőanyaggyártó-üzemével együtt a HollyFrontier öt amerikai finomítót működtet, amelyek stratégiailag a kontinens közepén, délnyugatra és a Sziklás-hegység régiójában helyezkednek el.
 
A HollyFrontier leányvállalatai az alábbi termékeket gyártják és forgalmazzák:
  • benzin
  • gázolaj
  • kerozin
  • aszfalt
  • nehéz termékek
  • kenőanyagok
  • speciális olajok és viaszok
A HollyFrontier 57% -os részesedéssel rendelkezik a Holly Energy Partners, L.P.-ben, amely kőolajtermékek és nyersolaj szállításával, tárolással és egyéb szolgáltatásokkal látja el a kőolajipart, beleértve a HollyFrontier Corporation leányvállalatait.
 
A HollyFrontier Corporation a 7. helyen szerepelt a Fortune Magazine leggyorsabban növekvő Fortune 500 vállalatának 2015. évi listáján. Piaci kapitalizációnk (NYSE: HFC) a Fortune 500 első harmadába helyezi.
 
A HollyFrontier család része
 
A Petro-Canada Lubricants büszke arra, hogy részese a HollyFrontier, az USA-ban működő független kőolajfinomító, kenőanyagokat és logisztikát biztosító cég divíziójához tartozik, ahol a minőségi és innovációs szabványok, valamint az ipar iránti szenvedély növeli képességünket ügyfeleink kiszolgálására szerte a világon.
 
 
Bolygónk megőrzése
 
A Petro-Canada Lubricants elkötelezett az egészséges környezet iránt a jövőben is.
  • Vezető kenőanyag-gyártóként csúcsminőségű termékeket állítunk elő a lehető leginkább környezetbarát módon.
  • Folyamatosan igyekszünk minimalizálni a környezetre gyakorolt hatásainkat.
Az ígéretünk
 
Innovatív megoldások, amelyek értéket képviselnek, és folyamatosan mozgatják a vállalkozásokat a világ minden tájáról.
 
A PETRO-CANADA 99,9%-os tiszta ALAPOLAJAINAK gyártási folyamata: